Repelsteeltje

Het logo van Repelsteeltje Het logo van het Spinnewiel

't Spinnewiel

Annelies

Annelies is de moederkloek van de groep. Zij ontfermt zich over 't Spinnewiel en leert die tieners o.a. walsen en polka dansen! Zij woont samen met haar man en drie kindjes en is dus blij wanneer ze op zaterdagvoormiddag kan ontsnappen naar de rust en kalmte in de feestzaal van de Abraham Hansschool. Ahem.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Annelies heeft de volksdansmicrobe al van heel jong meegekregen. Toen ze 1 maand oud was, was ze al op een volksdansfestival.

Elise

Elise is al sinds haar 5 jaar lid bij Repelsteeltje en ze denkt nog niet aan stoppen. Ze is heel lenig, want ze heeft lang geturnd. Elise houdt heel veel van lachen, wat ze dan ook regelmatig doet.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: door haar jarenlange ervaring in een koor, heeft Elise een prachtige zangstem ontwikkeld!

Florian

Florian is een echte sportman, dus is hij natuurlijk ook een dansman! Hij tilt je zonder moeite de lucht in terwijl hij de tafel van 3 op zegt! Florian gaat naar school om te leren hoe hij een echte meester wordt, misschien dat hij jou wel iets leert?

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Florian heeft een broer rondlopen bij Repelsteeltje... iemand met heel veel knopjes...

Jonas

Jonas begon te dansen op "Oh Suzanna" en toen was hij niet meer te stoppen. Dit is ook zijn favoriete dans! Als leiding hebben we er een grote vriend bij, die met zijn oren kan flapperen.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Als je goed kijkt dan zal je Jonas in de 2 seizoenen van #LikeMe zien, hij heeft daarin gefigureerd, heb jij hem al gezien op je tv-scherm?

Leen

Leen gaat nu nog naar school, maar wil later als ze groot is graag de beste dokter van de hele wereld worden! Ze is ondertussen ook bezig om flink te oefenen op haar gitaar, om op kamp de liedjes nog beter te doen klinken.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Leen is nu ook accordeon aan het leren, om later de volksdansjes te kunnen begeleiden.

Lynn

Lynn zit ondertussen al een tijdje in de leiding en kent alle dansjes door en door. Ze heeft ook nog gezongen in een koor, dus ze kan perfect de toon houden tijdens het zingen. Hiernaast gaat Lynn graag op reis, ze is al bijna overal in Europa geweest!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Lynn heeft een boot met haar naam op!

Silke

Silke danst al jaren bij Repelsteeltje en 't Spinnewiel, en nu versterkt ze ook de leiding. Vorig jaar moesten we haar een héél jaar missen, maar nu is ze terug van Amerika en kent ze vast een leuke cowboydans of twee!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Silke houdt zich graag bezig met alles wat met fotografie te maken heeft.

Thomas

Thomas zat al een hele tijd bij Repelsteeltje als accordeonist. Nu verdeelt hij zijn tijd en aandacht echter tussen de kinderen en zijn accordeon. Dat blijkt geen probleem te zijn voor hem. Met zijn pakken energie weet hij de boel altijd op te vrolijken.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Thomas is ook een kei in eigen toneelstukken schrijven! Kom zeker eens kijken.

Wout

Wout is een echte danser, hij danste al jaren bij onze vrienden van Kinnebaba in Duffel, nu treedt hij in de voetsporen van zijn papa en komt hij bij ons in de leiding! Wout is misschien wel heel groot, maar is vooral een grote knuffelbeer!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Wout heeft een heuse DJ-installatie op zijn slaapkamer, daar speelt hij Tomorrowland in het klein! Wij vinden dat héél cool, maar zijn buren...