Repelsteeltje

Het logo van Repelsteeltje Het logo van het Spinnewiel

't Spinnewiel

Annelies DM

Annelies heeft veel ervaring met volksdansen, aangezien zij de eerste is die ’t Spinnewiel volledig heeft uitgedaan voor ze in de leiding kwam! Zij zal ons in het vervolg dus kunnen uitleggen hoe die galoppas en tweesprong nu juist werkt. Ze is heel muzikaal en speelt de vele concerto’s ondertussen al vanbuiten op haar piano.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Als leidster op het speelplein weet Annelies maar al te goed hoe ze kinderen kan animeren!

Annelies DS

Annelies is de moederkloek van de groep. Zij ontfermt zich over 't Spinnewiel en leert die tieners o.a. walsen en polka dansen! Zij woont samen met haar man en drie kindjes en is dus blij wanneer ze op zaterdagvoormiddag kan ontsnappen naar de rust en kalmte in de feestzaal van de Abraham Hansschool. Ahem.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Annelies zong in een vroeger leven in het achtergrondkoor van Frans Bauer!

Elise B

Elise is al sinds haar 5 jaar lid bij Repelsteeltje en ze denkt nog niet aan stoppen. Ze is heel lenig, want ze heeft lang geturnd. Elise houdt heel veel van lachen, wat ze dan ook regelmatig doet. Wat je waarschijnlijk nog niet wist: door haar jarenlange ervaring in een koor, heeft Elise een prachtige zangstem ontwikkeld!

Laura M

Laura is een kei in dansen en doet dat dan niet alleen bij Repelsteeltje, maar ze steelt ook graag de show bij het Dansateljee. Ook bij de gidsen kan je haar elke zondag terugvinden. Laura wil dat alle kindjes gelukkig zijn en staat altijd met haar armen open voor wie triestig is. Wat je waarschijnlijk niet wist: Laura werkt in het weekend bij de bakker, waar ze iedereen dansend en zingend bedient. Soms moet ze hier zelfs om 5 uur ‘s morgens voor opstaan!

Leen W

Leen gaat nu nog naar school, maar wil later als ze groot is graag de beste dokter van de hele wereld worden! Ze is ondertussen ook bezig om flink te oefenen op haar gitaar, om op kamp de liedjes nog beter te doen klinken.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Leen is nu ook accordeon aan het leren, om later de volksdansjes te kunnen begeleiden.

Lynn B

Lynn zit ondertussen al een tijdje in de leiding en kent alle dansjes door en door. Ze zingt ook nog in een koor, dus ze kan perfect de toon houden tijdens het zingen. Hiernaast gaat Lynn graag op reis, ze is al bijna overal in Europa geweest!
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Lynn heeft een boot met haar naam op!

Silke S

Silke is de nieuwste aanwinst binnen de leiding. Dat betekent echter niet dat ze niet goed kan dansen, want Silke is al heel lang lid van Repelsteeltje en 't Spinnewiel. Ze danst ook, samen met een groot deel van de leiding, bij de volwassenen in Duffel. Hiernaast is ze piano aan het leren, ze zit dus zeker niet stil. Wat je waarschijnlijk nog niet wist over Silke: Silke houdt zich graag bezig met alles wat met fotografie te maken heeft.

Thomas C

Thomas zat al een hele tijd bij Repelsteeltje als accordeonist. Nu zal hij zijn tijd en aandacht echter moeten verdelen tussen de kinderen en zijn accordeon. Dat blijkt geen probleem te zijn voor hem. Met zijn pakken energie weet hij de boel altijd op te vrolijken.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Thomas is ook een kei in eigen toneelstukken schrijven! Kom zeker eens kijken.

Thomas V

Thomas heeft zich tot doel gesteld om de leefwereld van de kinderen tot de zijne te maken en is daar tot nu toe al goed in geslaagd. Hij is handig met alles wat we tegenwoordig computerologie noemen en heeft ook deze website in mekaar gebokst! Knap he! Thomas is ook een grote fan van Studio 100, kom hem dus gerust eens vragen om samen liedjes van K3 of Ghost rockers te zingen!
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Thomas is net begonnen met werken, hij doet iets met computers.