Repelsteeltje

Het logo van Repelsteeltje Het logo van het Spinnewiel

't Spinnewiel

Annelies DM

Annelies heeft veel ervaring met volksdansen, aangezien zij de eerste is die ’t Spinnewiel volledig heeft uitgedaan voor ze in de leiding kwam! Zij zal ons in het vervolg dus kunnen uitleggen hoe die galoppas en tweesprong nu juist werkt. Ze is heel muzikaal en speelt de vele concerto’s ondertussen al vanbuiten op haar piano.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Als leidster op het speelplein weet Annelies maar al te goed hoe ze kinderen kan animeren!

Annelies DS

Annelies is de moederkloek van de groep. Zij ontfermt zich over 't Spinnewiel en leert die tieners o.a. walsen en polka dansen! Zij woont samen met haar man en drie kindjes en is dus blij wanneer ze op zaterdagvoormiddag kan ontsnappen naar de rust en kalmte in de feestzaal van de Abraham Hansschool. Ahem. Annelies droomt van een safari op de rug van een olifant, maar zou even graag de Hema leegwinkelen. Annelies houdt helemaal niet van bomen die verkleuren in de herfst.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Annelies zong in een vroeger leven in het achtergrondkoor van Frans Bauer!

Elise B

Elise is al sinds haar 5 jaar lid bij Repelsteeltje en ze denkt nog niet aan stoppen. Ze studeert wetenschappen wiskunde dus als je ooit wil weten hoeveel 43.897 + 67.213 is mag je haar dat altijd vragen. Elise houdt heel veel van lachen, wat ze dan ook regelmatig doet. Wat je waarschijnlijk nog niet wist over Elise: ze vindt het heel leuk om met haar familie naar de zee te gaan, waardoor wij ze soms moeten missen bij Repelsteeltje :(

Laura M

Laura is een kei in dansen en doet dat dan niet alleen bij Repelsteeltje, maar ze steelt ook graag de show bij het Dansateljee. Ook bij de gidsen kan je haar elke zondag terugvinden. Laura wil dat alle kindjes gelukkig zijn en staat altijd met haar armen open voor wie triestig is. Wat je waarschijnlijk niet wist: Laura werkt in het weekend bij de bakker, waar ze iedereen dansend en zingend bedient. Soms moet ze hier zelfs om 5 uur ‘s morgens voor opstaan!

Leen W

Leen gaat nu nog naar school, maar wil later als ze groot is graag de beste dokter van de hele wereld worden! Ze is ondertussen ook bezig om flink te oefenen op haar gitaar, om op kamp de liedjes nog beter te doen klinken.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Leen is stiekem nog steeds aan het wachten op haar brief om naar Zweinstein te mogen gaan.

Lynn B

Lynn is onze nieuwste aanwinst en kent nu al (bijna) alle dansjes en liedjes vanbuiten.
Om het goede voorbeeld te kunnen geven, gaat ze nu ook dansen in Duffel bij de grote mensen, zo weet ze zeker hoe de pasjes eruit moeten zien. Ze zingt ook nog in een koor, dus ze kan perfect de toon houden tijdens het zingen.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Lynn heeft een boot met haar naam op!

Margot S

Margot had al veel ervaring met kinderen als babysitter op kamp en heeft die ervaring nu nog uitgebreid door elke week met veel enthousiasme te komen dansen.
Ze is een kei in het meezingen met de nieuwste K3-liedjes en ook dansen kan ze als geen ander!
Margot zal je nooit tegenkomen zonder grote lach op haar gezicht, dus ben je bij haar in de buurt, laat je paraplu dan maar thuis.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Margot weet alles over naaimachines en ook termen als omzomen en overlocken kent ze als de besten.

Thomas C

Thomas zat al een hele tijd bij Repelsteeltje als accordeonist. Nu zal hij zijn tijd en aandacht echter moeten verdelen tussen de kinderen en zijn accordeon. Dat blijkt geen probleem te zijn voor hem. Met zijn pakken energie weet hij de boel altijd op te vrolijken.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Thomas is ook een kei in eigen toneelstukken schrijven! Kom zeker eens kijken.

Thomas V

Thomas heeft zich tot doel gesteld om de leefwereld van de kinderen tot de zijne te maken en is daar tot nu toe al goed in geslaagd. Hij is handig met alles wat we tegenwoordig computerologie noemen en heeft ook deze website in mekaar gebokst! Knap he! Zijn haar ligt altijd goed, al moet hij daarvoor soms wel een beetje later arriveren.
Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Als student multimedia technologie zal deze site er zeker altijd up-to-date blijven uitzien!