Repelsteeltje

Het logo van Repelsteeltje Het logo van het Spinnewiel

't Spinnewiel

Annelies

Annelies is de moederkloek van de groep. Zij ontfermt zich over 't Spinnewiel en leert die tieners o.a. walsen en polka dansen! Zij woont samen met haar man en drie tieners en is dus blij wanneer ze op zaterdagvoormiddag kan ontsnappen naar de rust en kalmte in de feestzaal van de Abraham Hansschool. Ahem.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Annelies heeft de volksdansmicrobe al van heel jong meegekregen. Toen ze 1 maand oud was, was ze al op een volksdansfestival.

Charlotte

Charlotte heeft pas later de weg naar Repelsteeltje gevonden, maar toch zag je direct dat ze helemaal in haar element was bij ons. Het is een echte lachebek die zeker niet vies is van wat gek doen op de dansvloer!

Iets wat je waarschijnlijk nog niet wist over haar? Charlotte is een giga fan van Harry Styles. Ze is zelfs al naar het buitenland gegaan voor zijn shows!

Erin

Erin is een bezige bij die houdt van dansen! Niet alleen bij Repelsteeltje, maar ook bij Fitopia straalt ze op de dansvloer. Tijdens vakanties vind je Erin terug op speelpleinen, want kinderen entertainen doet ze als de beste!

Een wist-je-dat-je over Erin? Ze is zo geïnteresseerd in talen, dat Erin zelfs een woordje Koreaans kan!

Jonas

Jonas begon te dansen op "Oh Suzanna" en toen was hij niet meer te stoppen. Dit is ook zijn favoriete dans! Als leiding hebben we er een grote vriend bij, die met zijn oren kan flapperen.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Als je goed kijkt dan zal je Jonas in de 2 seizoenen van #LikeMe zien, hij heeft daarin gefigureerd, heb jij hem al gezien op je tv-scherm?

Leen

Leen gaat nu nog naar school, maar wil later als ze groot is graag de beste dokter van de hele wereld worden! Ze is ondertussen ook bezig om flink te oefenen op haar gitaar, om op kamp de liedjes nog beter te doen klinken.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Leen is nu ook accordeon aan het leren, om later de volksdansjes te kunnen begeleiden.

Lynn

Lynn zit ondertussen al een tijdje in de leiding en kent alle dansjes door en door. Ze heeft ook nog gezongen in een koor, dus ze kan perfect de toon houden tijdens het zingen. Hiernaast gaat Lynn graag op reis, ze is al bijna overal in Europa geweest!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Lynn heeft een boot met haar naam op!

Nina

Nina volgt het voorbeeld van haar mama die zowel als kind als in de leiding bij Repelsteeltje danste. Nina is een vrolijke spruit die altijd met een lach op de dansvloer staat en al eens graag in het rond wordt gezwierd tijdens een polka.

Wat je nog niet wist over Nina? Ze maakt o-ver-heerlijke taarten klaar die ze al eens durft meenemen op Spinnewielweekend. Smullen maar!!!

Thomas

Thomas zat al een hele tijd bij Repelsteeltje als accordeonist. Nu verdeelt hij zijn tijd en aandacht echter tussen de kinderen en zijn accordeon. Dat blijkt geen probleem te zijn voor hem. Met zijn pakken energie weet hij de boel altijd op te vrolijken.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Thomas is ook een kei in eigen toneelstukken schrijven! Kom zeker eens kijken.

Wout

Wout is een echte danser, hij danste al jaren bij onze vrienden van Kinnebaba in Duffel, nu treedt hij in de voetsporen van zijn papa en komt hij bij ons in de leiding! Wout is misschien wel heel groot, maar is vooral een grote knuffelbeer!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: Wout heeft een heuse DJ-installatie op zijn slaapkamer, daar speelt hij Tomorrowland in het klein! Wij vinden dat héél cool, maar zijn buren...