Repelsteeltje

Het logo van Repelsteeltje Het logo van het Spinnewiel

't Spinnewiel

Annelies

Annelies is de moederkloek van de groep. Zij ontfermt zich over 't Spinnewiel en leert die tieners o.a. walsen en polka dansen! Zij woont samen met haar man en drie kindjes en is dus blij wanneer ze op zaterdagvoormiddag kan ontsnappen naar de rust en kalmte in de feestzaal van de Abraham Hansschool. Ahem.

Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Annelies heeft de volksdansmicrobe al van heel jong meegekregen. Toen ze 1 maand oud was, was ze al op een volksdansfestival.

Elise

Elise is al sinds haar 5 jaar lid bij Repelsteeltje en ze denkt nog niet aan stoppen. Ze is heel lenig, want ze heeft lang geturnd. Elise houdt heel veel van lachen, wat ze dan ook regelmatig doet.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist: door haar jarenlange ervaring in een koor, heeft Elise een prachtige zangstem ontwikkeld!

Katrijn

Dit is Katrijn, ze is sinds dit jaar een nieuwe aanwinst binnen de leiding. Katrijn heeft al 9 jaar gedanst in Duffel en is dus een ervaren volksdanser. Ondertussen staat ze te springen om voor het eerst als leiding zelf die ene huppelpas uit te leggen.

Dit wist je nog niet: naast dansen, doet Katrijn ook aan vendelen en fitness. Vandaar haar gespierde armen om de jarigen elke zaterdag in de lucht te gooien!

Laura

Laura is een kei in dansen en deed dat niet alleen bij Repelsteeltje, maar ze stal ook graag de show bij het Dansateljee. Ook bij de gidsen kan je haar steeds elke zondag terugvinden. Laura wil dat alle kindjes gelukkig zijn en staat altijd met haar armen open voor wie triestig is.

Wat je waarschijnlijk niet wist: Laura is ook hoofdanimator bij Koraal, waar ze in de vakanties nog meer kinderen de tijd van hun leven geeft en waardoor ze in het jaar een kei is om spelletjes te spelen.

Leen

Leen gaat nu nog naar school, maar wil later als ze groot is graag de beste dokter van de hele wereld worden! Ze is ondertussen ook bezig om flink te oefenen op haar gitaar, om op kamp de liedjes nog beter te doen klinken.

Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Leen is nu ook accordeon aan het leren, om later de volksdansjes te kunnen begeleiden.

Lynn

Lynn zit ondertussen al een tijdje in de leiding en kent alle dansjes door en door. Ze zingt ook nog in een koor, dus ze kan perfect de toon houden tijdens het zingen. Hiernaast gaat Lynn graag op reis, ze is al bijna overal in Europa geweest!

Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Lynn heeft een boot met haar naam op!

Silke

Silke danst al jaren bij Repelsteeltje en 't Spinnewiel, en nu versterkt ze ook de leiding. Hiernaast is ze piano aan het leren, ze zit dus zeker niet stil. Dit jaar zal je Silke niet veel zien, want ze trekt een jaartje naar Amerika en zal ons daarna alle cowboydansjes kunnen aanleren!

Wat je waarschijnlijk nog niet wist over Silke: Silke houdt zich graag bezig met alles wat met fotografie te maken heeft.

Thomas C

Thomas zat al een hele tijd bij Repelsteeltje als accordeonist. Nu zal hij zijn tijd en aandacht echter moeten verdelen tussen de kinderen en zijn accordeon. Dat blijkt geen probleem te zijn voor hem. Met zijn pakken energie weet hij de boel altijd op te vrolijken.

Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Thomas is ook een kei in eigen toneelstukken schrijven! Kom zeker eens kijken.

Thomas V

Thomas heeft zich tot doel gesteld om de leefwereld van de kinderen tot de zijne te maken en is daar tot nu toe al goed in geslaagd. Hij is handig met alles wat we tegenwoordig computerologie noemen en heeft ook deze website in mekaar gebokst! Knap he! Thomas is ook een grote fan van Studio 100, kom hem dus gerust eens vragen om samen liedjes van K3 of Ghost rockers te zingen!

Wat wist je waarschijnlijk nog niet: Thomas is net begonnen met werken, hij doet iets met computers.